МАРККОММ - Агенция за маркетинг и комуникации

Научете повече за нас.


МАРККОММ - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и КРЕАТИВНОСТ в сферата на МАРКЕТИНГА

Да откриеш и опознаеш своя клиент, да комуникираш с него на неговия език, в най-подходящото време, на най-подходящото място и по най-подходящия начин, да удовлетворяваш неговите нужди и да градиш доверие, е формулата за успешен бизнес.

Мисия

Мисията на МАРККОММ е да Ви осигури успешен път до Вашите клиенти и да Ви съдейства за реализиране на Вашите бизнес цели.

Работете с нас!

МАРККОММ ЕООД
ЕИН 202386307
гр. Пловдив, ул. "Иван Гарванов" 6
Управител: Весела Балева

Политика за поверителност и защита на личните данни

 

Кредо

Вдъхновени сме от  разбирането Филип Котлър, че маркетингът не се ограничава до отдел, който създава реклами, подбира медии, изпраща директна поща и отговаря на въпросите на клиентите.

Маркетингът е по-широк процес на систематично вземане на решения какво да се произвежда, как да се насочи вниманието на клиента към него, как да се осигури лесният достъп до него и как да се поддържа желанието у клиента да купува още от вас.

 

 

Как работим

Подходът ни към всеки възложен проект е строго индивидуален. Проучваме и анализираме маркетинговите възможности, разработваме най-ефективните маркетингови стратегии и реализираме най-успешните комуникационни програми.

Принципът ни на работа е тясно свързан с Вас - клиента. Заедно обсъждаме всички идеи и предложения. Поддържаме непрекъснат контакт и ви държим информирани за всичко, свързано с конкретния проект.