Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

"Червено" отвори врати

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В деня на Вяра, Надежда, Любов и София, 17 септември 2018 г., за първи път отвори врати “Червено” – школа за личностно развитие и комуникативни умения.

Школата бе открита със слово от доц. д-р Красимира Кръстанова, декан на Философско – историческия факултет на Пловдивския университет.

Прочети още...

В “Кепитъл сити център" в Пловдив отваря школа за личностно развитие

http://www.banker.bg/

В модерния мултифункционален комплекс “Кепитъл сити център" в Пловдив отваря врати “Червено" – школа за личностно развитие и комуникативни умения. Обучението в школата е насочено към учениците от начален (1-4 клас), среден (5-7 клас) и горен курс (8-12 клас). Целта е да се развива интелектуалния потенциал на подрастващите, социалните и комуникативни им умения, да се градят интелигентност и ценни личностни качества, да се трупат култура и знания. Повече информация може да намерите на страницата във Фейсбук. 

Прочети още...

В “Кепитъл сити център" отваря врати “Червено" – школа за личностно развитие и комуникативни умения

https://www.plovdiv24.bg

В модерния мултифункционален комплекс “Кепитъл сити център" отваря врати “Червено" – школа за личностно развитие и комуникативни умения.

Обучението в школата е насочено към учениците от начален (1-4 клас), среден (5-7 клас) и горен курс (8-12 клас). Целта е да се развива интелектуалния потенциал на подрастващите, социалните и комуникативни им умения, да се градят интелигентност и ценни личностни качества, да се трупат култура и знания.

Прочети още...

Школа развива интелектуалния потенциал на ученицитесписание Палитра стил - PalitraStyle.com

В Пловдив отваря врати “Червено” – школа за личностно развитие и комуникативни умения. Разговаряме с директора на школата Весела Балева.

Прочети още...

Школа развива интелектуалния потенциал на подрастващите

plovdivskinovini.com

Нов образователен проект стартира в Пловдив тази есен. “Червено” - школа за личностно развитие и комуникативни умения ще обучава ученици от начален (1-4 клас), среден (5-7 клас) и горен курс (8-12 клас). Целта е да се развива интелектуалния потенциал на подрастващите, социалните им и и комуникативни им умения, да се градят интелигентност и ценни личностни качества, да се трупат култура и знания.

Прочети още...